HITMAN “kill the gym”

Den här produkten är just nu slut i lager och inte tillgänglig.

Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: ,

Beskrivning

Hitman “kill the gym” från Swedish Supplements NEXT LEVEL line by Christoffer Nober

Are YOU ready for the next level?

*Välkända fungerande ingredienser som ger en känsla av tryck och pump
*Unik Ny formula för att skapa en ökad känsla av fokus
*Ämnen som motverkar effekterna av mjölksyra
*Kraftigt energigivande

Hitman har tagits fram i ett unikt samarbete mellan Swedish Supplements produktutvecklare och Christofer Nober en av Sveriges absolut bästa bodybuilders, VM trean från 2015 i -90kg klassen.
Att vara taggad under ditt träningspass och kunna ge allt är långt ifrån alltid en självklarhet. Därför finns nu produkten som skall hjälpa till att öka motivationen, få dig att känna att du vill slita i vikterna pressa ut fler reps än tidigare och lämna gymmet först när det inte finns något kvar att ge i musklerna. Att bli bäst kräver den mentala styrkan och förmågan att hela tiden pressa sig vidare till nästa nivå. Att fortsätta när gemene man slutar och lägger av. Next Level ger dig produkter som hjälper dig nå dina mål.

Hitman innehåller kända ämnen som Citrulline malate , betaalanin och arginin alfaketoglutarat för att skapa en unik pumpkänsla i muskeln. Den exklusiva blandningen av Cholin bitartrat acetyl L-Karnitin, Huperzine A samt Schizandra och aminosyran Tyrosin ger ett stabilt fokus och placerar dig i ”the zone” där det är du mot vikterna. Det höga koffeininnehållet i Hitman tillsammans med Grönt te gör dig pigg och bidrar med välbehövlig energi så att du orkar träna med bibehållen intensitet även om du började trött eller går på diet.

Doseringsanvisning: Tag 2 skopor före träningen med 3-4dl vatten Överskrid aldrig rekommenderad dos och undvik intag sent på kvällen.

Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kosthållning.  Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten. Överskrid ej rekommenderad dosering.

Pumpin Matrix
AAKG – 3500mg
Citrullin Malat – 2000mg
Natrium Citrat – 750mg
Kalium Klorid – 200mg

Lacta Block Matrix
Beta Alanin 3500mg
Trikreatin Malat 3000mg
Tricalcium fosfat – 2000mg
Kreatin Monohydrat – 1000mg

Deep Focus Matrix
Acetyl-L-Karnitin – 1500mg
Tyrosin – 1000mg
Kolinbirtartrat – 1000mg
Schisandra – 500mg
Rosenrot – 250mg
Huperzine A – 200mcg

Energy Fusion
Taurin – 750mg
Koffein – 300mg
Glukuronolakton – 100mg

Miner-Vit Stack
Magnesium Citrat – 600mcg
Vitamin C – 200mg
Vitamin B3 -10mg

Mer information

Vikt 500 g
Smaker

Crazy Mango, Kiwi Strawberry

Tack för din anmälan!
Vi hör av oss asap så du kommer igång asap:)

COACH

Programmet

Välkommen
till