PWO Energidryck

25,00 kr

Marknadens förmodligen godaste PWO. Med en brutal formula och episk smak är det en PWO du sent kommer att glömma!

Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: , Taggar: ,

Beskrivning

Viking Power PWO Energidryck

Kolsyrad PWO! Högkoncentrerad ingrediensblandning med massiv dos citrullinmalat, beta-alanin och hög halt koffein!

  • Ger kraftigare pump och bättre uthållighet
  • Ökat fokus och energi
  • Innehåller en hög dos taurin
  • Kolsyrad
  • Socker- och kreatinfri
  • Produceras och tappas i Sverige

Viking Power PWO är en kraftfull och innovativ pre-workoutprodukt framställd som färdigblandad dryck. Med sin snabbverkande och prestationshöjande ingrediensblandning med bland annat 6000 mg citrullinmalat, 3000 mg beta-alanin och 200 mg koffein, levererar denna PWO allt det du behöver för ett grymt träningspass!

Högkoncentrerad och kraftfull formula

Viking Power PWO är betydligt mer kraftfull och påkostad än dylika produkter och skall inte jämföras med energidrycker som NOCCO, Red Bull eller Monster. Varje burk innehåller höga doser av pumpfrämjande citrullinmalat, beta-alanin som fungerar prestationshöjande och koffein som piggar upp – tre oerhört potenta och beprövade ingredienser som hjälper dig att prestera på topp och främjar både pump, fokus och förbättrar uthålligheten.

Denna pre-workoutprodukt innehåller dessutom en synergisk blandning av l-teanin, acetyl-l-karnitin (ALC), inositol och en hög dos taurin, vilket ger extra tryck och fyllighet i musklerna och förbättrar den fysiska och mentala energin.

Episk smakupplevelse

Med ett flak Viking Power PWO erbjuds du ett brutalt gott och effektivt sätt att ladda upp inför ett träningspass. Kolsyran för med sig en helt annan smakupplevelse än vad PWO i pulverform gör. En väl avkyld burk ger dig en smakupplevelse som definitivt kommer få dig att njuta av uppladdningen.

Viking Power PWO två grymt goda smaker:

  • Pineapple Crush
  • Energy Drink Flavor

Otroligt prisvärd

Intresset för färdigblandade produkter har ökat kraftigt på senare år och många kunder är villiga att betala mer just med tanke på den smidighet och tillgänglighet som färdigblandade produkter erbjuder.

Mer information

Viking Power PWO

Pineapple Crush, Energy Drink Flavor

Tack för din anmälan!
Vi hör av oss asap så du kommer igång asap:)

COACH

Programmet

Välkommen
till